Ads Top

TCL lanceert nieuwe C Serie tv’s

 

TCL Electronics introduceert haar nieuwe C Series Mini LED QLED Tv’s, inclusief nieuwe soundbars, waaronder een soundbar met de tweede generatie van TCL’s exclusieve RAY-DANZ technologie.

De TCL C93-serie is het vlaggenschip van de TCL 4K Mini LED TV met zijn geïntegreerde volledig geluidssysteem en zijn duizenden mini leds met bijna 2.000+ lokale dimzones.

Aan de andere kant combineert de TCL C83 Series full array nieuwste generatie Mini LED, QLED, 4K HDR Premium 1000, 144Hz Motion Clarity Pro voor krachtig nauwkeurig contrast, en scherpe en kleurrijke HDR-beeldkwaliteit.
 
Tenslotte lanceert TCL ook zijn nieuwe 4K HDR-tv’s met Google TV, de TCL P73 Series en P63 Serie.
 
In 2022 lanceert TCL de tweede generatie RAY-DANZ technologie met de nieuwe TCL C935U soundbar. Om consumenten een gevarieerd assortiment soundbars te bieden, introduceert TCL dit voorjaar onder meer TCL S522W, een nieuwe betaalbare, volledig complete en eenvoudig op te stellen soundbar. Daarnaast zal ook de TCL P733W worden gelanceerd, een geavanceerde 3.1-kanaal hoogwaardige soundbar met draadloze sub woofer met 350W audiovermogen.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.