Ads Top

Porsche Design en AGON by AOC onthullen de nieuwe PD32M

AGON by AOC heeft een nieuwe uitzonderlijke gamingmonitor onthuld: de Porsche Design AOC AGON PRO PD32M. Het premium gamingdisplay van 80 cm/31,5-inch heeft een uniek ontwerp dat is geïnspireerd op de kenmerken en details van een Porsche-sportauto.

De PD32M combineert volgens de fabrikant hoge prestaties met superieure kwaliteit en afwerking dankzij zijn scherpe 4K-resolutie, 144 Hz verversingssnelheid en 1 ms GtG-responstijd.

De Porsche Design AOC AGON PRO PD32M beschikt ook over MiniLED-achtergrondverlichtingstechnologie en DisplayHDR 1400-ondersteuning.

De PD32M is geschikt voor zowel pc- als consolegamers, dankzij de DisplayPort 1.4- en twee HDMI 2.1-poorten. De monitor ondersteunt bovendien apparaten tot 120 Hz bij 4K via USB-C, evenals consoles van de huidige generatie via HDMI 2.1.

De Porsche Design AOC AGON PRO PD32M is nu verkrijgbaar in Porsche Design-winkels, speciaalzaken en online op www.porsche-design.com, evenals in geselecteerde online winkels, voor een adviesprijs van 1999 euro.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.