Ads Top

Derde seizoen HBO-serie Barry met Emmy-winnaar Bill Hader vanaf 25 april te zien op HBO Max

De Emmy Award-winnende duistere HBO-comedy serie BARRY met Emmy-winnaar Bill Hader, keert terug voor een achtdelig derde seizoen op 25 april a.s. op HBO Max. Alec Berg (HBO-serie Silicon Valley) en Bill Hader (Saturday Night Live) zijn de co-creators, uitvoerend producenten, regisseurs en schrijvers van de serie.

Barry (Bill Hader) is wanhopig om zijn gewelddadige leven achter zich te laten en zijn nieuwe passie te volgen. Hij probeert zichzelf los te maken van de wereld van huurmoordenaars en zich volledig te storten op acteren. Maar uit deze wereld stappen is moeilijker dan het lijkt.

Hoewel Barry veel van de factoren heeft geëlimineerd die hem tot geweld dreven, ontdekt hij al snel dat meer omstandigheden een rol spelen. Hoe zit het namelijk met zijn eigen geestelijke gesteldheid die hem ertoe dreef om een moordenaar te worden? In seizoen drie proberen Barry en de andere personages de juiste keuzes te maken.

De eerste twee seizoenen van BARRY ontvingen in totaal dertig Emmy-nominaties en wonnen er zes, waaronder Outstanding Lead Actor in a Comedy Series (Bill Hader), Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series (Henry Winkler), Outstanding Sound Editing For a Comedy or Drama Series (Half-Hour) and Animation en Outstanding Sound Mixing for a Comedy or Drama Series (Half-Hour) and Animation.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.