Ads Top

TCL presenteert nieuwe tv's


TCL Electronics heeft vandaag zijn nieuwste producten voor 2021 gepresenteerd. Onder meer zijn Mini-LED, QLED en 4K HDR-tv's en een reeks audio- en huishoudelijke apparaten aangekondigd, als onderdeel van de toekomstgerichte AI x IoT-strategie.
 
De nieuwste toevoegingen van TCL aan de TCL X-serie Tv’s zijn de TCL Mini LED 8K TV, de X92 Pro Series, met OD Zero Mini LED-technologie, en de TCL Mini LED 8K TV, de X92 Series.

De TCL X Series betekent volgens TCL een belangrijke doorbraak voor de Mini LED TV-sector. De X92 Pro Series en X92 Series leveren beide een hoog contrast, helderheid en een 'werkelijk meeslepende kijkervaring'.  

De twee tv's worden versterkt door een geluidssysteem, met hardware van Onkyo en geluidstechnologie van Dolby Atmos.

De X92 Pro-serie zal beschikbaar zijn in 85-inch en de X92-serie in 65 en 75-inch. Deze zullen de komende dagen eerst worden geïntroduceerd in Europa, Australië en Saoedi-Arabië. 

Zowel de X92 Pro- als de X92-serie worden geleverd met Google TV, dat films, programma's en meer van al uw apps en abonnementen samenbrengt om eenvoudig te browsen, alles op één plek.

De X92-serie zal naar verwachting eind september in Nederland beschikbaar zijn en de X92 Pro-serie vanaf het vierde kwartaal van 2021.

De TCL C-serie tv’s, waaronder de C82-serie, C72-serie en C72+-serie, is een belangrijke aanvulling op TCL's voortdurende inzet om uitzonderlijke kijk- en entertainmentervaringen aan wereldwijde gebruikers te bieden. De modellen zijn in april van dit jaar gelanceerd en nu in heel Europa verkrijgbaar.

De C-serie is al zeer goed ontvangen door de branche en heeft lovende recensies verkregen voor zijn prestaties en kwaliteit. De Expert Imaging and Sound Association (EISA) heeft onlangs de 65C825 bekroond met de EISA Premium LCD TV award, terwijl de 55C728 werd uitgeroepen tot de EISA Best Buy LCD TV.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.