Ads Top

Nokia Smart TV nu ook in NederlandStreamView introduceert zijn 65 inch 4K UHD Nokia Smart TV met QLED-technologie op de Europese markt.

De 65-inch Nokia QLED Smart TV biedt een 4K-resolutie van 3.840 x 2.160 pixels en een beeldsnelheid van 60Hz. Uiteraard ontbreekt de HDR10 videostandaard voor hoog contrast en ware kleuren niet. 

Voor gamers die na alle film- & sportactie nog steeds geen genoeg kunnen krijgen en verder willen op de console, komt de Gaming Mode goed van pas. De snelle responstijd van 8ms, Dynamic Contrast en UHD opschaling zorgen voor een echte game-ervaring.

De quad-core processor met 1,5 GB RAM en 8 GB ROM zorgt volgens de leverancier voor een soepele weergave van games, video’s en webinhoud. De ingebouwde drievoudige tuner voor live TV via aardse antenne (DVB-T2), satelliet (DVB-S2) of kabel (DVB-C) maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot een breed scala aan free-to-air nationale en internationale TV-programma's. Voor Pay TV-inhoud is een CI+-sleuf voor Pay TV-kaarten beschikbaar; bovendien ondersteunen de Nokia Smart TV's SatCR voor de aansluiting van maximaal acht ontvangers met een SatCR LNB.

Extra comfort wordt geboden door de draaibare centrale standaard, die naar links of rechts kan worden gedraaid voor een comfortabele weergave. Connectiviteit is er in de vorm vier HDMI-, twee USB-, LAN- en een audio/video-poort, evenals dual-band Wi-Fi en Bluetooth voor het snel koppelen van de afstandsbediening en andere Bluetooth-apparaten. Apps die Chromecast ondersteunen, kunnen worden gebruikt om sport, video's, mobiele games, muziek en andere inhoud van mobiele apparaten naar het TV scherm te streamen. 

Daarnaast ondersteunt de 65-inch Nokia QLED Smart TV (model 6500D) Google Assistant.

De nieuwe Nokia 65-inch QLED 4K UHD Smart TV is vanaf vandaag in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Nederland, Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden verkrijgbaar op Amazon en via geselecteerde retailers voor een adviesprijs van 1199,90 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.