Ads Top

Canal Digitaal komt met nieuwe true-crime serie: Dr. Death

Met Dr. Death voegt Canal Digitaal weer een nieuwe true-crime serie toe aan haar on-demand-aanbod.

De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Dr. Death, een tot levenslang veroordeelde arts. De serie, waar ook een zeer succesvolle podcast over gemaakt is, heeft een sterrencast met Alec Baldwin, Christian Slater en Joshua Jackson. Dr Death , een STARZPLAY-titel, is exclusief te zien bij Canal Digitaal.

Door de samenwerking met STARZPLAY in april jl. heeft Canal Digitaal haar aanbod voor abonnees kunnen uitbreiden met een collectie vol afwisselende kwaliteitsseries en –films. Dr. Death vertelt het waargebeurde verhaal van Dr. Christopher Duntsch (gespeeld door Joshua Jackson) die tussen 2011 en 2013 drieëndertig van zijn patiënten doelbewust verminkte. Patiënten kwamen binnen met rugklachten en verlieten het ziekenhuis blijvend verlamd. Zelfs twee van Duntsch’ patiënten overleefden de operatie niet. Jarenlang wist Dr. Death echter de dans te ontspringen en bleef hij doorgaan met opereren, d

Over Dr. Death verscheen in 2018 de gelijknamige podcast. Deze is met groot succes door het publiek ontvangen. Op basis daarvan is deze serie ontwikkeld. STARZPLAY zal ook in het najaar met een documentaire komen over deze zaak.

De serie is vanaf 12 september exclusief te zien bij Canal Digitaal. Elke zondag is een nieuwe aflevering beschikbaar. Sinds 2019 is Canal Digitaal weer onderdeel van Canal+ Group, televisieprovider en producent van Europese films en series. Televisie en series kijken bij Canal Digitaal kan vanaf € 14,95 per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.