Ads Top

Populairste Apple iPad biedt nog betere prestaties

Apple heeft vandaag de nieuwe iPad (9e generatie) geïntroduceerd, met de krachtige A13 Bionic-chip die volgens Apple nog meer prestaties en mogelijkheden biedt.

De nieuwe iPad (389 euro) heeft een 10,2-inch Retina-display met True Tone, een 12 MP ultragroothoekcamera aan de voorkant, ondersteuning voor Apple Pencil (1e generatie) en Smart Keyboard, iPadOS 15 en twee keer zoveel opslagruimte als de vorige generatie.

De feature Middelpunt van de iPad Pro is nu ook beschikbaar op iPad, dankzij de nieuwe 12 MP ultragroothoekcamera aan de voorkant en de Neural Engine. Dat maakt videobellen nog beter. Dankzij Middelpunt beweegt de camera automatisch mee om je in beeld te houden als je beweegt.

De nieuwe iPad is vanaf vandaag te bestellen op apple .com en vanaf vrijdag 24 september in de winkels.

Apple lanceert ook een geheel vernieuwde iPad mini, met een groter 8,3-inch Liquid Retina-display en in vier kleuren voor 559 euro.

De nieuwe iPad mini is uitgerust met de gloednieuwe A15 Bionic-chip en heeft tot 80 procent snellere prestaties dan de vorige generatie. Voor het eerst heeft de iPad mini een USB-C-poort en de Cellular-modellen werken met 5G.

De camera aan de achterkant is nu voorzien van een 12-MP sensor met Focus Pixels en een groter diafragma voor scherpe foto’s. De camera aan de achterkant ondersteunt True Tone Flash, om foto’s mee te maken bij weinig licht. Dankzij de nieuwe ISP in de A15 Bionic-chip kunnen gebruikers verder opvallend natuurlijke foto’s met Slimme HDR maken.

De nieuwe iPad mini kan vanaf vandaag worden besteld via apple.com/nl/store en in de Apple Store-app in 28 landen en regio’s, waaronder de VS. Vanaf vrijdag 24 september ligt het toestel in de winkel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.