Ads Top

Sony BRAVIA X95J Full Array 4K LED tv’s vanaf nu beschikbaar in de Benelux


De Sony BRAVIA X95J Full Array 4K LED HDR-tv’s zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een groot aantal Sony dealers in de Benelux. Dit model is leverbaar in een 65, 75 en 85 inch beeldformaat en is uitgerust met de beste beeld- en geluidstechnologieën van Sony.

De X95J BRAVIA XR-serie gebruikt een volledig nieuwe verwerkingsmethode die verder gaat dan conventionele artificiële intelligentie (AI). De X95J wordt aangedreven door de Cognitive Processor XR. Tevens heeft de X95J de XR Contrast Booster. Deze maakt lichte gebieden lichter en donkere gebieden donkerder, zonder dat er geen details verloren gaan in schaduwen of overbelichting.

De X95J 4K Full Array LED-tv is uitgerust met X-Wide Angle. Dankzij deze technologie wordt kleurverandering beperkt wanneer men van de zijkant kijkt. Dit garandeert een optimaal beeld ongeacht de hoek van waaruit wordt gekeken. Er ontstaat een bredere kijkhoek die kleurverschuivingen vermindert, zodat de kleuren echt blijven ongeacht de kijkpositie. Gebruikers genieten vanuit elke hoek van hoogwaardige beelden met een mooi bereik en meer diepte dan ooit.

Naast beeldkwaliteit is geluidskwaliteit een belangrijk element van de kijkervaring. De X95J 4K Full Array LED-tv is uitgerust met Sony Acoustic Multi-Audio. Het geluid lijkt uit het midden van het scherm te komen met twee tweeters die het geluid sturen, twee naar voren gerichte speakers en een geïntegreerde subwoofer, waardoor het geluid de actie volgt voor een meeslepende ervaring.

De X95J heeft een minimalistisch One Slate-ontwerp met een naadloze beeldrand. Het toestel bestaat uit één elegant paneel en is prachtig om naar te kijken zowel op een standaard als aan de muur. Innovatieve kabelhouders zorgen ervoor dat de X95J er strak uitziet van voren, van achteren en vanaf de zijkanten. Dit model wordt geleverd met geborsteld aluminium Backlight-afstandsbediening die prettig in de hand en oplicht in het donker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.