Ads Top

Nieuwe Loewe bild nu verkrijgbaar bij exclusieve retailers

Loewe kondigt de beschikbaarheid aan van de recent ontwikkelde bild i-productlijn. De OLED-modellen Loewe bild i.65 dr+, Loewe bild i.55 dr+ en Loewe bild i.48 dr+ evenals de soundbar Loewe klang bar i zijn ontworpen om een doelgroep aan te spreken die geen compromissen sluit op het gebied van design en kwaliteit.

De nieuwe productlijn van bild i beschikt volgens de fabrikant over eersteklas 4K OLED-panelen van de nieuwste generatie in de maten 65, 55 en 48 inch. In combinatie met het nieuwe Loewe SL7-chassis, de NT7-processor en de nieuwe Loewe os7-software is zegt Loewe de perfecte kijkervaring te garanderen, ook voor games.

Het SL7-chassis biedt vier HDMI-ingangen met functies zoals eARC, HFR, ALLM en vier USB-poorten. De nieuwe Loewe os7-software zorgt voor supersnelle toegang tot alle huidige en native geïntegreerde streamingdiensten zoals Netflix, YouTube of Amazon Prime.

Standaad bevat de tv de geïntegreerde harddiskrecorder Loewe dr+ en 1 TB harddiskruimte, waardoor het gemakkelijk is om tv-programma's op te nemen.

De Loewe bild i is verder uitgerust met twee verborgen geïntegreerde luidsprekers met een totaal muziekvermogen van 40 watt. De optionele Loewe klang bar i heeft acht krachtige drivers en 80 watt totaal muziekvermogen.

De Loewe bild i.65 dr+, Loewe bild i.55 dr+ en Loewe bild i.48 zijn binnenkort verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 3.699 euro, 2.999 euro en 2.699 euro. Voor 299 euro extra krijgen klanten de Loewe klang bar i. De Loewe floor2ceiling stand is te bestellen voor 899 euro en de Loewe floor stand flex voor 649 euro. Informatie over de Loewe klang bar5 mr en Loewe klang sub5 wordt apart bekend gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.