Ads Top

Proximus klaar voor de aftrap van UEFA Champions League


Bij de verlenging van de uitzendrechten voor de UEFA Champions League voor de komende drie seizoenen is Proximus de enige aanbieder in België die tot 2024 alle Europese topwedstrijden van het voetbal zal uitzenden, waaronder een aantal exclusieve wedstrijden zoals PSG-Manchester City en Inter Milaan-Real Madrid.

Nieuw dit jaar is dat op dinsdagavonden waarop Club Brugge niet aan de bak moet (speeldagen 1, 4 en 5 van de groepsfase), de Pickx+ Sports-zenders als enige in Vlaanderen de wedstrijden zullen uitzenden.

Alle wedstrijden van de UEFA Champions League kunnen worden gevolgd op de Pickx+ Sports-zenders, beschikbaar in de optie Proximus TV All Sports. De optie TV All Sports biedt sportinhoud voor echte fans: Jupiler Pro League en D1B, de volledige UEFA Champions League, het beste van het Europese voetbal (La Liga, Serie A, Bundesliga, FA Cup), maar ook basketbal, hockey, wielrennen en veldrijden, tennis, motorsport, enz. voor 16,99 euro per maand.

Ook hier zijn er een aantal affiches om naar uit te kijken: FC Barcelona-Bayern München, Chelsea-Juventus en Atalanta-Manchester United.

Alle wedstrijden zijn uiteraard ook overal en op alle schermen beschikbaar dankzij de Proximus Pickx-app.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.