Ads Top

Eerste beddenbioscoop van Nederland

 

Na meer dan 200 dagen (noodgedwongen) thuis films kijken vanuit bed, komt er met de heropening van bioscopen en theaters iets bijzonders aan. Want op 7 juni opent de allereerste beddenbioscoop van Nederland haar deuren in de Houthavens van Amsterdam.

Filmfans kunnen hier tot 23 juni hun grootste droom uit laten komen; languit liggend de beste films kijken in een bioscoop met het grootste scherm van Nederland. En eten en drinken krijg je gewoon op jouw luxe boxspring geserveerd.

Het initiatief voor de beddenbioscoop komt van Matt Sleeps die eerder al furore maakte met ‘s werelds eerste Hangover Bar. Het spraakmakende matrassenmerk wil nu iets bijzonders bieden nadat we tijdens de maandenlange lockdown massaal films hebben gekeken in bed. Daarvoor hebben ze de 4.200m2 van Theater Amsterdam omgebouwd tot een beddenbioscoop. Op de plek waar normaal 1.500 stoelen staan, vind je nu 15 tweepersoons luxe boxsprings. Elk bed staat op een eigen verhoogd plateau zodat je liggend perfect zicht hebt op het gigantische scherm waar de nieuwste blockbusters worden vertoond.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.