Ads Top

Panasonic onthult nieuwe 4k immersive viewing 1-chip DLP laser projector serie

Panasonic heeft de nieuwe serie 1-Chip DLP laserprojectoren aangekondigd die een hoge 4K beeldresolutie leveren voor musea, kunstgaleries en tentoonstellingen. 

De Panasonic PT-RDQ10 serie is ontworpen voor entertainment, verhuur en zakelijke organisaties die kijkers willen boeien met gedetailleerde 4K-beelden en een levendige en natuurlijke kleurweergave. 

Hij is verkrijgbaar in drie verschillende modellen, variërend van 8.000 tot 10.000 lumen. De optionele ET-DLE020 Ultra-Short-Throw Zoom Lens met zero offset is zeer veelzijdig waardoor het mogelijk is om, vrij van schaduwen, grootschalige beelden te projecteren in de kleinste ruimtes.

De bijgewerkte Rich Colour Enhancer versterkt de kleurweergave voor levendigere kleuren, waardoor zelfs de meest gedetailleerde beelden, zoals kunstwerken, volgens het bedrijf natuurgetrouw worden weergegeven. Verbeterde zwartrandaanpassingen voor gebogen oppervlakken verbeteren de helderheidsuniformiteit voor een naadloze overvloeiing van donkere scènes.

Een verscheidenheid aan functies helpt de installatie vereenvoudigen en versnellen. Behalve met HDMI- en HDBaseT-gebaseerde DIGITAL LINK-aansluitingen kunnen de projectoren worden uitgerust met optionele SLOT NX-interfacekaarten, zoals 12G-SDI of DisplayPort, en zo op bestaande infrastructuren aansluiten.

De Panasonic PT-RDQ10 serie wordt in oktober 2021 op de markt gebracht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.