Ads Top

Teufel introduceert nieuwe versie van de CINEBAR ONE

Teufel blaast zijn ultracompacte CINEBAR ONE nieuw leven in. Deze wolf in schaapskleren vult volgens het bedrijf moeiteloos kleine tot middelgrote ruimten met surround sound van topkwaliteit.

De door Teufel in Berlijn ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie zorgt in combinatie met zijwaarts gerichte drivers voor een bijzonder ruimtelijk geluid, zonder dat er een extra luidspreker aan te pas komt.

Luisteraars hebben daardoor het gevoel dat ze middenin de actie zitten. Via de sneltoetsen op de meegeleverde afstandsbediening staan drie geluidsmodi ter beschikking. ‘Normal’ is de voor films en series geoptimaliseerde standaardmodus. Wie slapende kinderen of buren wil ontzien, gaat voor de modus ‘night’. Deze dempt luide fragmenten, terwijl de gebruiker alle zachte gedeeltes nog altijd perfect kan verstaan. De modus ‘voice’ zorgt met adaptieve functionaliteit voor beter verstaanbare dialogen. Dat geldt niet alleen voor praatprogramma’s en het nieuws, maar ook voor films en series waarin de hoofdrolspelers moeilijk te verstaan zijn.

In vergelijking tot zijn voorganger gaat het basgeluid van de nieuwe CINEBAR ONE een etage dieper. Dit draagt bij aan een hoorbaar beter geluid. Wie nog meer bas wil, kan voor 100 euro extra beschikken over de CINEBAR ONE+, die in combinatie met de innovatieve draadloze subwoofer T 6 wordt geleverd.

De CINEBAR ONE is per direct verkrijgbaar in een zwarte of witte uitvoering voor een prijs van 299,99 euro via teufelaudio.nl. De CINEBAR ONE+, een combinatie van de CINEBAR ONE met de innovatieve draadloze subwoofer T 6, is verkrijgbaar voor 399,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.