Ads Top

NPO biedt zomer vol sport, detectives en speelfilms

Sportliefhebbers kunnen de komende maanden bij de NPO genieten van een goed gevulde sportzomer, met onder meer EK Voetbal, Tour de France en Olympische Spelen op tv, radio, online en via NPO Start.

Tegelijkertijd wordt een mooi alternatief geboden met een flink pakket aan detectives en speelfilmpremières.

Tijdens de Zomer vol detectives zendt KRO-NCRV elke vrijdag, zaterdag en zondag de spannendste Britse, Scandinavische en Franse detectives uit op NPO 2 en NPO 3. In juni starten de nieuwe series van Silent Witness, Huss en Detective HIP en de nieuwe seizoenen van The Bay, Vera, Line of Duty en Beau Séjour. Nieuwe series McDonalds & Dodds, Deadwater Fell, The Drowning en Witch Hunt beginnen in juli. De Zomer vol detectives sluit in augustus af met een nieuw seizoen van Innocent en de nieuwe series Bloodlands en The Promise. Alle detectives zijn ook op NPO Start te zien, het hele seizoen alvast vooruitkijken kan op NPO Plus. Bekijk het overzicht van de detectives op npo.nl/detectives.

Vanaf zondag 13 juni worden nieuwe titels als Gek van Oranje, De Belofte van Pisa, Onze Jongens in Miami en Wat is dan Liefde uitgezonden. Ook bekende titels als Gek van Geluk, Alles is Familie, Toscaanse Bruiloft en Verliefd op Cuba komen voorbij. Vanaf maandag 28 juni worden daar onder meer Verliefd op Ibiza, All Stars, Terug naar de Kust en Onze Jongens aan toegevoegd. De Nederlandse films zijn zondag en maandag om 20.30 uur op NPO 3 en NPO Start te zien. Bekijk het overzicht van alle films op npo.nl/films.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.