Ads Top

The White Lotus, Breeders en meer in juli bij Ziggo

Paul en Ally proberen in de komedie Breeders de ballen hoog te houden met een fulltime carrière, een hypotheek, ouder wordende ouders, veranderingen in hun relatie en de opvoeding van hun kinderen. In het tweede seizoen (2021) zijn Luke en Ava 13 en 10 jaar oud. Maar ondanks dat de kinderen nu wat ouder zijn, voelen Paul en Ally nog steeds dezelfde strubbelingen bij het opvoeden, hun carrière en in hun relatie. Vanaf 12 juli.

De populaire Nederlandse komedie ‘t Schaap met de 5 Pooten met onder andere Loes Luca, Pierre Bokma, Marc-Marie Huijbregts, Carry Tefsen en Georgina Verbaan, draait om kastelein Kootje de Beer, hulpje Lukas Blijdschap, buurvrouw Doortje en enkele stamgasten van het Jordaanse buurtcafé 't Schaep. Deze remake van de serie die in 1969 en 1970 werd uitgezonden en miljoenen kijkers trok, is met vijf seizoenen te zien vanaf 6 juli.

Veeleisende resortmanager Armond en nuchtere spa-manager Belinda ontvangen hun bijzondere gasten in The White Lotus (2021), een exclusief Hawaiiaans resort. Zoals de familie Mossbacher, met een moeder die haar gezin behandelt als ongehoorzame werknemers, een vader met een terminaal minderwaardigheidscomplex, een onhandige, gamende tienerzoon en een dochter en haar vriendin, twee scherpzinnige tweedejaarsstudenten. Onder de vakantiegangers bevindt zich ook een rijke rouwende vrouw, die op zoek is naar liefde en dringend behoefte heeft aan een massage. En een pas getrouwd stel ziet hun huwelijksreis bruut verstoord worden door de onverwachte komst van de opdringerige moeder van Shane. Deze nieuwe HBO mini-serie van Mike White (Enlightened) is te zien vanaf 12 juli.

In het derde seizoen van S.W.A.T. (2019), werkt S.W.A.T. - een elite politie-eenheid in Los Angeles - samen met rechercheur Piper Lynch om een seriemoordenaar op te sporen die drones als bommen gebruikt. Vanaf 1 juli.

En in Clarice (2021) volgen we het nooit eerder vertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling die een jaar na de gebeurtenissen uit The Silence of the Lambs wordt toegevoegd aan een team dat (serie)moordenaars en zedendelinquenten opspoort. De rol van Clarice werd in de film (1991) gespeeld door Jodie Foster en wordt in deze serie vertolkt door Rebecca Breeds. Vanaf 6 juli wekelijks een dubbele aflevering, een dag na de uitzending op FOX.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.