Ads Top

Betaalbare Xperia met drie lenzen

De nieuwe Xperia 10 III heeft een camerasysteem met drie lenzen. Met de ultragroothoeklens van 16mm kunnen telefoonfotografen weidse beelden vastleggen. De  27mm-lens is een brede lens die ideaal is voor een verscheidenheid aan opnamesituaties en scènes met weinig licht. Tot slot stelt de 54mm-telelens gebruikers in staat om dichter bij hun onderwerpen te komen – en is ideaal voor portretten.

De automatische modus van de Xperia 10 III beschikt nu over dierdetectie, waarmee dieren worden herkent. Dankzij de verbeterde F1.8-lens is het eenvoudig om scherpe foto’s te maken met vooraf vastgelegde instellingen. Zowel in de Night-modus als in de Auto-modus kunnen gebruikers zelfs in omstandigheden met weinig licht hoogwaardige beelden maken. De Xperia 10 III maakt opnamen met 10 fps dankzij de Burst-modus. Hierdoor worden bewegende onderwerpen nooit gemist en automatische belicht. Tot slot beschikt de Xperia 10 III ook over 4K video-opnamen.

Gebruikers kunnen eenvoudig het scherm splitsen met Side Sense, de 21:9 multivenstertoepassing, of via stembediening. Het beeldscherm is voorzien van Corning Gorilla Glass 6 aan de voor- en achterzijde. Tevens heeft de Xperia 10 III een IP65/IP68 certificering van IP65/IP68.

et toestel is verder uitgerust met Android 11 en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. De Xperia 10 III is vanaf nu als pre-order te bestellen voor  429 euro.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.