Ads Top

Apple TV-app vanaf nu beschikbaar op Philips Android TV


TP Vision kondigt aan dat de Apple TV-app, inclusief Apple TV+, vanaf nu beschikbaar is op Philips Android televisies in Europa en Latijns Amerika.

Via de Apple TV-app hebben gebruikers ook de beschikking over Apple TV+. Dit platform omvat bekroonde tv-shows, films en documentaires.

Ook hebben gebruikers van de app zowel on- als offline toegang tot Apple TV-kanalen als STARZPLAY, Acorn TV en Noggin, en dat allemaal on-demand en zonder reclame. Door middel van Family Sharing kunnen tot wel zes familieleden gezamenlijk gebruikmaken van het abonnement met hun persoonlijke Apple ID en wachtwoord. Gebruikers ontvangen daarnaast gepersonaliseerde en gecureerde suggesties.
 
Op nieuwe Philips Android televisies uit modeljaar 2021, kunnen gebruikers de vooraf geïnstalleerde Apple TV-app op de startpagina van hun Smart TV terugvinden. Gebruikers met een oudere Philips Android TV (draaiend op Android TV 8 of nieuwer) kunnen de Apple TV-app toevoegen aan hun tv favorieten via de GooglePlay app store. De Apple TV-app is ook te vinden in de Philips Collection app.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.