Ads Top

Acer breidt Predator-gamingportfolio uit met nieuwe HDR-monitoren

Acer heeft zijn assortiment Predator game-monitoren uitgebreid met drie nieuwe VESA DisplayHDR -gecertificeerde modellen: de Predator CG437K S, Predator X38 S en Predator X28. De nieuwe monitoren zijn geschikt voor een breed scala aan gamers, van weekendstrijders tot ervaren professionals.

De Predator CG437K S is een gigantische 42,5-inch NVIDIA G-SYNC™ compatibele game- monitor met een UHD (3840x2160) display die spelers voorziet van een flexibele ervaring. Hij is voorzien van twee HDMI 2.1- poorten die ondersteuning bieden voor de nieuwste gameconsoles.

De geïntegreerde KVM-schakelaar is een uitkomst voor mensen die gebruikmaken van meerdere PC's. Eenmaal ingesteld, biedt de monitor een prettige game-ervaring met een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz en een responstijd van 1 ms VRB.

Het VESA DisplayHDR van de monitor is voorzien van een 1000-certificering en zorgt ervoor dat games prachtig worden weergegeven en dat beelden er realistisch uitzien. Dankzij de uitstekende dimfunctie, een helderheid van 1000 nits en hoge contrastverhoudingen komen alle details tot leven.

Bovendien zorgen de Delta E<1 classificatie en 90 procent dekking van het DCI-P3 kleurenpallet voor een zeer nauwkeurige weergave van kleuren.

De Predator CG437K S wordt geleverd met RGB-lichtstrips die kunnen worden gekoppeld aan muziek en media.

De Predator X38 S is een 2300R gebogen UWQHD+ (3840x1600) monitor met een DCI-P3 98% kleurenpallet, Delta E<2 classificatie en VESA DisplayHDR™ 600-certificering. Dankzij de vernieuwingsfrequentie van 175 Hz (overklokt) en responstijd van slechts 0,3 ms G-to-G stappen spelers direct in de actie zonder zorgen over achtervolgingen.

De Predator X38 S is ook uitgerust met de NVIDIA Reflex Latency Analyzer, een tool voor de meting van systeemvertraging. Deze detecteert muisklikken en meet de tijd om de gewenste pixels (bijv. de flits van een wapen) weer te geven. NVIDIA G-SYNC ULTIMATE zorgt voor een soepele, snelle game-ervaring door de tearing van het scherm, beeldhaperingen en inputvertraging te verminderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.