Ads Top

Bredere ondersteuning streamingdiensten bij VPN Kaspersky

Kaspersky's VPN Secure Connection breidt uit met streamingplatforms zoals Hulu, Disney+ en Amazon Prime Video, terwijl content uit het Verenigd Koninkrijk beschikbaar is op BBC iPlayer.

Als de lokale catalogus voor de locatie niet wordt ondersteund, heeft de gebruiker toegang tot de zogeheten VS map voor Netflix/Hulu/Amazon Prime/Disney+ en de Groot Brittannië map voor BBC iPlayer.

Door de COVID-19-pandemie in 2020 zijn mensen meer thuis. Volgens een onderzoek door DoubleVerify is de dagelijkse tijd die een consument besteedt aan online content verdubbeld sinds de start van de pandemie, van een gemiddelde van drie uur en 17 minuten naar zes uur en 59 minuten.
Omdat streamingdiensten steeds meer zijn gaan differentiëren wat betreft content en geografie, betekent dat gebruikers in verschillende regio’s mogelijk geen toegang hebben tot belangrijk nieuws en andere content.

De Kaspersky VPN Secure Connection is hiervoor een oplossing. Het bedrijf heeft momenteel een netwerk van meer dan 2000 servers in meer dan 53 regio’s en is beschikbaar op alle continenten behalve Antarctica. Tegelijkertijd is er in elke regio minstens één fysieke server in het Kaspersky-netwerk.

Het team van Kaspersky verbreedt ook de geografie voor Netflix. Het streamingplatform is nu ook beschikbaar voor gebruikers in heel Duitsland en Japan. Daardoor kunnen klanten hun favoriete films, shows en sportprogramma's privé, veilig en zonder beperking bekijken.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.