Ads Top

NPO Plus is vanaf 2 maart de nieuwe naam van NPO Start Plus

Het onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus is vanaf maandag 2 maart nog duidelijker. Beide veelgebruikte on demand-platforms van de Publieke Omroep zijn en blijven te vinden in één oranje NPO-app, maar het verschil wordt voor de gebruiker direct duidelijk: NPO Start is gratis, live-tv en terugkijken, bij NPO Plus kun je complete series ‘bingen’, vooruitkijken en is reclamevrij.

Daarnaast wordt op 2 maart de eerder aangekondigde naamsverandering voor NPO Start Plus doorgevoerd. Dit platform, met meer én langer beschikbare content, gaat verder onder de naam NPO Plus. Inmiddels hebben al ruim 300.000 huishoudens een abonnement.

Uit onderzoek blijkt dat kijkers een duidelijker onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus willen. NPO en alle omroepen willen de on demand-platforms van de Nederlandse Publieke Omroep nog duidelijker positioneren, vooral om herkenbaar en vindbaar te blijven tussen veel andere, (inter)nationale, platforms.

De NPO Start-app wordt de NPO-app, te vinden in alle app-stores, duidelijk herkenbaar aan het oranje NPO-logo. Na het openen van de app wordt het verschil tussen NPO Start en NPO Plus direct duidelijk. Ingelogde abonnees van NPO Plus komen gelijk in de Plus-omgeving – waar uiteraard ook het hele aanbod van NPO Start te vinden is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.