Ads Top

Waargebeurde verhalen op Film1 Premiere

Persoonlijke verhalen over liefde, veerkracht, tragedie en succes hebben de kracht om je hart op verschillende manieren te raken. Deze maand brengt Film1 Première drie op waarheid gebaseerde drama's - A Private War, True Story en 50/50.

A Private War, geregisseerd door Matthew Heineman en met Rosamund Pike in de hoofdrol, vertelt het verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten uit onze tijd: Marie Colvin. De onbevreesde Colvin werkte vanaf 1985 tot haar dood als oorlogsverslaggever voor de Britse krant The Sunday Times. Deze voor twee Golden Globes genomineerde film laat zien hoe zij leefde in de frontlinie van conflicten over de hele wereld en een stem gaf aan de slachtoffers die geen stem hadden. Bekijk A Private War op 14 maart om 20:30 op Film1 Première.

True Story brengt James Franco en Jonah Hill opnieuw samen na de komedie This Is the End, maar dit keer voor een mysterie dat zijn weerga niet kent. De levens van de onteerde New York Times-verslaggever Michael Finkel (Hill) en de van moord beschuldigde Christian Longo (Franco) raken onverwacht met elkaar verstrengeld door een reeks gebeurtenissen, waarbij Longo de identiteit van Finkel steelt. Bekijk dit vermakelijke kat-en-muisspel op 15 maart om 20:30 op Film1 Première.

Ten slotte vertelt 50/50 het inspirerende verhaal van de 27-jarige Adam (Joseph-Gordon-Levitt) die na zijn diagnose van kanker de strijd tegen de ziekte aangaat met de hulp van zijn beste vriend Kyle (Seth Rogen). Deze tragikomische film werd geschreven door Rogens echte vriend Will Reiser en is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van hoe deze twee vrienden met de diagnose van Reiser omgingen toen zij nog begin twintig waren. Bekijk 50/50 op 25 maart om 20:30 op Film1 Première.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.