Ads Top

Hoogtepunten Amazon maart 2020

The Test: A New Era for Australia’s Team - 12 maart 2020

The Test: A New Era for Australia’s Team geeft Prime Video leden exclusieve toegang tot het Australische mannen cricketteam. Na het ‘geknoei met de bal’ incident in 2018 is het tijd dat het team zich herpakt; dat ze reflecteren op het verleden en dat ze hun succes weer terugpakken. Dit alles doen ze in een strijd om de ‘2019 Ashes Urn’ te winnen van het Engelse team.

De serie komt uit in meer dan 200 landen en gebieden op 12 maart 2020. De docu-serie bestaat uit acht delen en het is de derde Australische Amazon Original serie ooit.

Making the Cut - 27 maart 2020

De Amazon Original Serie Making The Cut onthult een eerste officiële blik op het aankomende seizoen. De serie wordt gepresenteerd en geproduceerd door Heidi Klum en Tim Gunn. In Making the Cut wordt een groep van twaalf getalenteerde ondernemers en ontwerpers gevolgd tijdens een fashion competitie. De serie krijgt tien afleveringen en is vanaf vrijdag 27 maart 2020 te zien op Prime Video, er gaan iedere week twee nieuwe afleveringen in première, met als hoogtepunt de finale op 24 april 2020.

De winnende looks die gecreëerd worden tijdens de serie worden direct in gelimiteerde aantallen online aangeboden in de “Making the Cut” store op Amazon. Gedurende de serie worden degenen die 'make the cut' niet waarmaken uitgeschakeld en in de finale zal de winnende ontwerper één miljoen dollar ontvangen om te investeren in zijn of haar merk met daarnaast de mogelijkheid om een exclusieve fashion lijn te creëren die verkocht zal worden op Amazon.

Blow The Man Down - 20 maart 2020

Blow the Man Down, speelt zich af in Easter Cove, een afgelegen vissersdorpje aan de rotsachtige kust van Maine. De geheimen hangen hier als een dikke ochtendmist over het dorp heen. Mary Beth en Priscilla Connolly treuren om het verlies van hun geliefde moeder en tevens geliefd persoon door iedereen in het dorp; Mary Margaret Connoll. De zussen gaan een onzekere toekomst tegemoet waarbij ze achtervolgd worden door achtergelaten rekeningen en onbetaalde leningen. Priscilla probeert de rol van haar moeder over te nemen door de viswinkel van de familie over te nemen, terwijl haar jongere zus Mary Beth weigert de nieuwe verantwoordelijkheden te dragen, waardoor er spanningen ontstaan tussen de beide zussen. Mary Beth verdedigt hardnekkig haar droom om de stad te verlaten - zelfs als dat betekent dat ze haar zus Priscilla helemaal in de steek moet laten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.