Ads Top

Ultra Vision camerasysteem in nieuwe smartphones Oppo

OPPO lanceerde vrijdag zijn allround 5G-vlaggenschip OPPO Find X2 Pro en OPPO Find X2. Het zijn tevens de allereerste 5G-telefoons die in Nederland direct verkrijgbaar zijn.

Beide toestellen zijn uitgerust met een QHD+ AMOLED-scherm en hebben een verversingssnelheid van 120Hz.

De OPPO Find X2 Pro is daarnaast uitgerust met een Ultra Vision camerasysteem voor 'veelzijdige en professionele fotografie-mogelijkheden'.

De OPPO Find X2 Series ondersteunt ook Motion Clear en HDR-videoverbetering door middel van een O1 Ultra Vision Engine. Met Motion Clear wordt het beeld van online video’s onder 30 fps versneld tot beeldsnelheden van 60 fps of zelfs 120 fps, resulterend in 'vloeiende beelden'. De HDR-videoverbetering corrigeert het real-time HDR-effect en de beeldkwaliteit van gewone video's met verschillende algoritmen zoals tone mapping, het uitbreiden van bitdiepte en het kleurengamma.

Tijdens video-opnamen kunnen gebruikers tot 30x zoomen. De OPPO Find X2 Pro beschikt over de Ultra Steady Video Pro met verbeterde beeldstabilisatie-algoritme. In combinatie met de 48 MP en 120 ultragroothoeklens worden actieshots volgens Oppo beter vastgelegd dan ooit. Naast 4K 60fps video’s ondersteunt de serie ook Live HDR video-opname.

Ook videobewerkingstool Soloop is opnieuw terug te vinden in de OPPO Find X2 Series.

De OPPO Find X2 Series is vanaf 6 maart exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile en MediaMarkt. Later zijn de toestellen ook te koop zijn bij Belsimpel, Coolblue, Tele2, Ben en Mobiel.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.