Ads Top

Bekroonde films bij Film1 Premiere in april

Film1 Premiere brengt drie bekroonde films in april - Birdman, The Big Short en Film Stars Don't Die in Liverpool - met 'bevlogen verhalen en opmerkelijk acteerwerk'.

Birdman, geregisseerd door Alejandro G. Iñárritu, vertelt het verhaal van een uitgebluste superheld-acteur (Michael Keaton) die zijn carrière nieuw leven probeert in te blazen met het schrijven en regisseren van een productie op Broadway.

Deze film won vier Oscars, waaronder die voor Beste Film, Beste Regie, Beste Originele Scenario en Beste Camerawerk. Bekijk Birdman op 4 april om 20:30 uur bij Film1 Premiere en kijk of jij alle zestien cuts kunt spotten die in deze hele film verstopt zitten!

The Big Short, met Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling en Brad Pitt, vertelt het verhaal van een groep investeerders die veel geld verdienen met de verliezen van de Amerikaanse hypotheekmarkt tijdens de crisis in 2006 en 2007. De film was genomineerd voor vijf Academy Awards en won de Oscar voor Beste Bewerkte Scenario met een script dat Charles Randolph en regisseur Adam McKay baseerden op het gelijknamige boek van Michael Lewis. Bekijk The Big Short op 11 april om 20:30 uur bij Film1 Premiere om te zien hoe de filmkunst het echte leven op meesterlijke wijze kan imiteren.

Film Stars Don't Die in Liverpool vertelt over de onwaarschijnlijke romance van een jonge acteur (Jamie Bell) en een diva uit Hollywood (Annette Bening). Deze door Paul McGuigan geregisseerde film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter Turner en was bij de prestigieuze British Film Awards genomineerd in vier categorieën, waaronder Beste Scenario, Beste Acteur en Beste Actrice. Jamie Bell won met deze acteerprestatie tevens een Hollywood Film Award. Bekijk Film Stars Don't Die in Liverpool op 25 april om 20:30 uur bij Film1 Premiere en beleef een romance die zijn weerga niet kent.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.