Ads Top

HUAWEI P40-series start tijdperk van 'visionaire fotografie'

Huawei lanceerde vandaag de langverwachte HUAWEI P40 Pro+, de HUAWEI P40 Pro en de Huawei P40.

De HUAWEI P40-series onderscheidt zich vooral door de fotografie. De grote 1/1.28 inch sensor heeft een pixelgrootte van 2.44µm om zoveel mogelijk lichtinval mogelijk te maken. Het verbeterde periscoopontwerp zorgt voor 10X optische zoom.

Het meegeleverde Ultra Vision Leica-camerasysteem bestaat uit een triple-camera, quad-camera en penta-camera configuraties. De HUAWEI P40 is voorzien van een ultragroothoek-, groothoek- en telelens. De P40 Pro heeft een heeft een Leica Quad Camera met een krachtigere Ultra Wide Cine Camera en Time of Flight (TOF) camera met 50x SuperSensing Zoom. De HUAWEI P40 Pro+ beschikt over een SuperZoom lens die 10x optische zoom en 100x maximale digitale zoom ondersteunt.

De HUAWEI P40-series ondersteunt verder real-time bokeh-simulatie voor video's. Die functie bootst de effecten na van een breed diafragma-objectief en voegt progressieve bokeh toe om het hoofdonderwerp van de opnamen extra in de kijker te plaatsen. De telephoto camera legt zowel hoge resolutie zoombeelden als 4K time-lapse video's vast.

De volledige line-up wordt 'gevoed' door Kirin 990 5G processor.

De Huawei P40 Pro en Huawei P40 zijn beschikbaar in Nederland vanaf 7 april voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk 999 en 799 euro. De Huawei P40 Pro+ komt in juni naar ons land.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.