Ads Top

Publieke omroep start Heimwee TV

Foto Anefo
Om de vele thuiszitters in Nederland in deze moeilijke tijd afleiding te bieden, opent de NPO onder de noemer Heimwee TV zijn goed gevulde archieven.

Vanaf maandag 30 maart staat de programmering van NPO 2 overdag in het teken van onze rijke tv-historie. Kijkers kunnen nog een keer genieten van de legendarische interviewers Sonja Barend en Willem Duys, lachen om André van Duin, Zeg ‘ns Aaa en Oppassen!!!

De nieuwe dagprogrammering van NPO 2 begint om 09.00 uur met een uurtje van Omroep MAX: Nederland in beweging, gevolgd door Geheugentrainer, Kook mee met MAX en het speciale Ouderenjournaal.

Vanaf 10.00 uur zijn er op NPO 2 programma’s te zien zoals Denkend aan Showroom (KRO-NCRV) en ook passeren verschillende afleveringen uit de serie TV Monument (KRO-NCRV) de revue, bijvoorbeeld over omroepsters.

Tegen de klok van elven kunnen de kijkers genieten van tv-juwelen zoals Sonja (BNNVARA), Willem Duys’ Voor de vuist weg (AVROTROS), Klasgenoten (BNNVARA), Villa Felderhof (KRO-NCRV) en TROS TV Show op reis (AVROTROS).

De liefhebbers van sitcoms komen rond de lunch ruimschoots aan hun trekken bij de klassiekers Zeg ’ns Aaa, Oppassen!!! en All Stars (BNNVARA). De EO toont elke dag om 12.10 uur bekroonde natuurreeksen van de BBC.

Na Heb je dat gezien? (Omroep MAX) eert de publieke omroep om circa 13.15 uur winnaars van de Gouden Televizier-Ring, zoals Eén van de Acht (BNNVARA), André van Duins Dag dag heerlijke lach (AVROTROS) en Kopspijkers (BNNVARA). Ook is er ruimte voor kluchten, theater en evenementen van weleer. De middag wordt uitgeluid met onder meer Lang Leve De Vereniging van Michiel van Erp (BNNVARA) en cabaret.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.