Ads Top

Sony bekroond met zeven EISA Awards

Sony is door EISA (de European Imaging and Sound Association) bekroond met zeven onderscheidingen. Met 53 gespecialiseerde magazines uit 25 landen vormt EISA de grootste redactionele samenwerking in de branche voor consumentenelektronica.

De Sony α9 is een revolutionaire Full-Frame camera die volgens EISA traditionele DSLR-concurrenten op talloze manieren aftroeft. Het nieuwe autofocussysteem, met 693 fasedetectie-AF-punten en 93% beeldafdekking stelt zelfs zeer snelbewegende objecten scherp. De beeldstabilisatie met 5 assen staat een 5 stappen langere sluitertijd toe. Het 'oversampling'-proces en de full-frame pixeluitlezing leveren hoogwaardige 4K-videokwaliteit.

De α6500 is een compacte systeemcamera die professionele prestaties levert. De beeldstabilisatie met 5 assen werkt zowel met Sony E-Mount als A-Mount met adapters. De 425 fasedetectie-AF-punten dekken bijna het hele beeldframe. Tevens is via het kantelbare touchscreen scherpstelling via een vingerbeweging mogelijk. De camera ondersteunt tot 11 frames per seconde om opnamen te maken met continue AF en een buffer waarmee in één keer tot 269 foto's kan worden genomen.

De Sony RX100 V is een technologisch meesterwerk in een uiterst compacte behuizing. Net als haar voorganger heeft ze een 1.0-type sensor en een intrekbare OLED elektronische beeldzoeker. De Exmor RS CMOS-beeldsensor met 20,1 miljoen pixels, snelle BIONZ X-beeldprocessor en een nieuwe front-end LSI, leveren een autofocusreactietijd van 0,05s en continue opnamen tot 24 frames per seconde – met AF/AE tracking.

Met een gewicht van slechts 1095g is de Sony RX10 III de ideale camera voor sport- en natuurfotografen. Het ZEISS Vario-Sonnar T 24-600mm-objectief biedt een 25x zoombereik met een f/2.4-4 diafragma, terwijl de Exmor RS 1.0-type sensor, de snelle autofocus en Optical SteadyShot voor scherpe beelden zorgen.

Dit 100mm telephoto prime-objectief biedt de hoge resolutie van de G Master-reeks. De ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie beperkt waas veroorzaakt door camerabewegingen tijdens langere sluitertijden tot een minimum. De Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS houdt het premium G Master-concept op alle vlakken hoog.

De Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS is een objectief dat 'uitermate doeltreffend' is voor sport- en actiefotografie. De scherpte ervan is zeer hoog en gelijkmatig verdeeld met bijna geen zichtbare vermindering naar de randen toe. De scherpte wordt over het hele zoombereik vastgehouden, zelfs met teleconverters.

Ook de Sony ZD9 TV viel in de prijzen door de kleurweergave en hoogwaardig contrast. Dit model ondersteunt alle belangrijkste HDR-formaten (upgrade gepland voor Dolby Vision).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.