Ads Top

Diverse videofuncties in LG V30

De vandaag gelanceerde LG V30 bevat diverse videofuncties. De dubbele camera aan de achterkant heeft zelfs het grootste diafragma ooit in een smartphone. Daarnaast is de camera uitgerust met een Crystal Clear glazen lens, die zorgt voor extra heldere en kleurrijke beelden.

De V30 is ook uitgerust met een tweede 13MP groothoeklens met minimale randvervorming. Dit is bedoeld om opnames te maken van bijvoorbeeld grote groepen mensen, ruime interieurs en uitgestrekte landschappen.

Met de eveneens nieuwe Cine Video modus kunnen gebruikers video’s monteren, aanpassen en verbeteren door er cinematografische filters overheen te plaatsen die passen bij verschillende filmgenres. Zo biedt Cine Effect vijftien verschillende effecten om video’s een speciaal filmachtig gevoel te geven. De keuze bestaat onder andere uit filters voor romantische comedy, een thriller of een klassieke film.

Een andere nieuwe functie is Point Zoom. Waar het bij andere smartphonecamera’s alleen mogelijk was om in te zoomen in het midden van het scherm, maakt Point Zoom gebruik van geavanceerde algoritmes zodat je met de Zoom Slide functie op iedere plek van het scherm in kunt zoomen.

De V30 zal in Zuid-Korea op 21 september op de markt komen. In Nederland zal de introductie van dit toestel in Q4 van dit jaar zijn. De V30 wordt in vier verschillende kleuren gevoerd: Aurora Black, Cloud Silver, Moroccan Blue en Lavender Violet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.