Ads Top

Galaxy Note8 heeft grootste scherm ooit

Samsung introduceerde zojuist in New York de Galaxy Note8, de 'nieuwe Note voor mensen die grotere dingen willen doen'.

De Galaxy Note8 heeft het grootste scherm ooit op een Note. Op het 6,3 inch Quad HD+ Super AMOLED Infinity Display zie je meer, terwijl je minder hoeft te scrollen, zegt het bedrijf. De meegeleverde S Pen heeft een fijnere punt en verbeterde drukgevoeligheid.

Via Live Message deel je animaties en tekeningen op platforms die GIFs (AGIF) ondersteunen. Dit was nog niet eerder mogelijk met de S Pen. Die ook kan vertalen met de S Pen Translate. Daarmee worden niet alleen losse woorden, maar ook complete zinnen vertaald. Dit kan in 71 talen.

De Galaxy Note8 is verder uitgerust met twee 12 MP camera’s aan de achterkant met Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de groothoeklens als de telelens.

Enkele eigenschappen van de camera op de Galaxy Note8:
   
    Live Focus. Voor extra diepte kun je het bokeh effect aanpassen in de preview modus en nadat je de foto hebt genomen.
    Dual Capture Mode. Je kunt met de beide camera’s aan de achterkant twee foto’s tegelijkertijd maken en die ook nog eens bewaren. Zo maak je tegelijkertijd een close-up shot met de telelens en een shot met de groothoeklens.
    De groothoeklens heeft een Dual Pixel sensor met snelle Auto Focus, zodat je ook bij weinig licht scherpe foto’s maakt.
    De toonaangevende 8MP Smart Auto Focus camera aan de voorkant zorgt voor scherpe selfies en videochats.

De Samsung Galaxy Note8 is vanaf 15 september in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 999 euro. De eerste modellen verschijnen in de kleuren Midnight Black en Maple Gold.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.