Ads Top

Voor ieder wat wils op TV5MONDE deze zomer…

In augustus slepen Isabelle Huppert en Gérard Depardieu je mee in een gepassioneerde en stormachtige liefdesaffaire in de film Loulou op TV5MONDE. Kijk ook naar het langverwachte tweede seizoen van Les Hommes de l’Ombre; schandalen en staatsgeheimen in de coulissen van het Élysée. Behoefte aan frisse lucht en wil je er even tussenuit? Ga dan mee op een adembenemende reis over de wereld met Quête des Vents. Actie, drama en documentaires, er is voor ieder wat wils op TV5MONDE deze zomer…

Na een succesvol eerste seizoen keert Les Hommes de l’Ombre terug op TV5MONDE voor een spannend tweede seizoen. Alain Marjorie is president geworden van de Franse Republiek en wordt geconfronteerd met de lastige facetten van het uitoefenen van de macht. Complotten, verraad en machtsspelletjes: hij bevindt zich in het hart van een politiek schaakspel. Elke vrijdag te bekijken, 21.00 uur.

Laat je meevoeren door programmamaker Arthur de Kersauson, zoon van de bekende wereldreiziger Olivier de Kersauson. Als echte adrenaline junky reist Arthur de wereld over om te ondervinden hoe mensen in harmonie samen leven met de wind. Zes afleveringen waarin de verschillende technieken worden uitgelicht om te vechten tegen de wind, de wind te weerstaan en gebruik te maken van de wind. Elke zondag te zien, 19.30 uur.

(Her)ontdek het meesterwerk van Maurice Pialat, dat meerdere malen is genomineerd voor grote prijzen (Gouden Palm, César voor Beste Film). Nelly is door haar man uit huis gezet en gaat samenwonen met Loulou, een jongen die net uit de gevangenis is en op wie ze verliefd is geworden. Ze wordt al snel zwanger, maar Loulou verandert niets aan zijn marginale leven. Nelly voelt zich gekwetst door zijn houding en besluit het kind niet te houden ... Uitzending op zondag 27 augustus, 21.00 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.