Ads Top

Kijkcijferrecord voor ONS

De nostalgische televisiezender ONS heeft afgelopen weekend een nieuw kijkcijferrecord behaald met een bereik van bijna 3 procent.

Het totaal aantal televisiekijkers daalt tijdens de zomervakantie altijd flink. Normaal gesproken leidt dit tot lagere kijkcijfers, ook bij de kleinere themakanalen. Bij nostalgische televisiezender ONS stijgen de kijkcijfers de afgelopen maanden juist. Met als hoogtepunt een bereik van 447.000 kijkers op zaterdag 5 augustus. Enkel op Nieuwjaarsdag wist ONS nog iets meer kijkers te trekken.

Sinds september 2015 is ONS te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series. ONS is beschikbaar voor ruim 5 miljoen huishoudens.

ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van Ziggo en bij KPN op kanaal 89 in het pluspakket. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.