Ads Top

Veel gebogen schermen op IFA

MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, is van 2 tot 7 september aanwezig op IFA. Naast het grootste curved 4K-scherm op de markt, is er het Brilliance Curved-scherm van 40 inch, het grootste curved 4K-scherm op de markt en het nieuwste curved beeldscherm van Philips Monitors.

Bij de stand worden ook andere curved schermen gepresenteerd, zoals een dun en in de hoogte verstelbaar scherm van 34 inch met een Quad HD-resolutie en geïntegreerd geluid.

Een aantal producten en technologieën is specifiek gericht op de wensen van de zakelijke markt, zoals beveiliging in het bedrijfsleven. Op IFA 2016 is voor het eerst een Philips-scherm te zien met een webcam die wordt uitgeklapt wanneer hij nodig is. Wanneer hij niet nodig is blijft de webcam in het frame van het scherm verborgen. Zo wordt een potentieel kijkgat voor hackers geblokkeerd. Voor wie optimaal gebruik wil maken van professionele aansluitingen, zijn er op de beurs ook nieuwe schermen te zien met snelle overdrachtsmogelijkheden en eenvoudige docking via één kabel, dankzij de USB Type C-aansluiting van de nieuwste generatie.

Een ander voorproefje is de nieuwe C7-serie, het dunste scherm ooit van Philips Monitors. Naast UltraColor, dat zorgt voor een levensecht beeld, hebben de C7-schermen ook een zeer dun design dat ze tot een blikvanger maakt in elke setting. De schermen zijn aan drie zijden randloos. Zo zorgen ze voor een maximaal zichtveld, voor een naadloze look en verminderen ze de mogelijke afleiding voor de ogen. Als ze naast elkaar worden gezet, levert dit ook een ononderbroken werkruimte op, wat bijvoorbeeld een voordeel is bij de weergave van financiële spreadsheets of tabellen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.