Ads Top

Nieuwe Acer K650i LED projector

Acer breidt het assortiment uit met K650i, een Full HD LED projector (1080p). Deze 'alles-in-één' projector is voorzien van DynamicBlack, LumiSense+ en ColorPurity+ en ColorBoost3D en ColorSafe II.

De K650i projector ondersteunt de MHL-technologie, zodat smartphones en tablets gemakkelijk kunnen worden aangesloten. Op deze wijze kunnen video’s of games in het groot geprojecteerd worden. Een optionele dongel maakt draadloze projectie mogelijk. Het HiddenDongle-design zorgt ervoor dat de projector er strak uitziet en dat de adapter minder snel gestolen wordt.

Bij het ontwikkelen van de Acer K650i lag de focus op de ervaring van een thuisbioscoop met een betere kleurverzadiging dan projectoren met conventionele lampen, hetgeen geresulteerd heeft in levendigere kleuren. De Acer ColorPurity+, ColorBoost3D en ColorSafe II technologieën zorgen volgens de fabrikant voor levendige, rijke en heldere kleuren en de nieuwste LumiSense+ technologie van Acer optimaliseert het beeld op intelligente wijze op basis van het omgevingslicht en de weergegeven content.
DynamicBlack verbetert bovendien het beeldcontrast door de weergegeven content beeld voor beeld te analyseren en vervolgens het lampvermogen dynamisch aan te passen voor optimale zwarttinten.

De TI TRP DMD verbeteringstechnologieën zorgen voor een nóg betere kleurverzadiging, zelfs in de heldere Full HD modus. Met een hoge contrast ratio van 100.000:1 en optimale kleurverzadiging worden beelden van bioscoopkwaliteit gerealiseerd.

Dankzij de LED-technologie blijft de helderheid van de projector stabiel, zelfs bij langdurig gebruik. Door de afwezigheid van breekbare gloeidraden en buizen is de K650i duurzamer en vrij van schadelijk kwikdamp en halogeengas. De installatievriendelijke Instant On/Off- en Instant Pack-functionaliteit, mogelijk gemaakt door de gekozen LED-technologie, onderscheidt de K650i van conventionele projectoren. Combineer dit met de lange levensduur van de LED-lamp (30.000 uur) en de kostenbesparende voordelen van de LED's zijn net zo duidelijk als het scherpe Full HD-beeld van deze projector.

De K650i is dankzij haar HiddenDongle-design, Instant On/Off, Instant Pack en minimale bekabeling gemakkelijk te installeren. De automatische keystone-correctie corrigeert verticale vervormingen van het beeld en met de ingebouwde vierhoeks keystone-correctie is het beeld handmatig nog verder te verfijnen. Dit betekent dat gebruikers hun K650i projector snel en gemakkelijk kunnen configureren en deze nog sneller kunnen opbergen, zonder bang te hoeven zijn dat ze de projector beschadigen. Dankzij LED hoeft de K650i immers niet af te koelen voordat de stroom wordt losgekoppeld.

Elke projector is voorzien van Acer EcoProjection, waarmee het stroomverbruik tot 90 procent wordt teruggebracht en op maat gemaakte energiebesparende configuraties kunnen worden ingesteld. Acer ExtremeEco verlengt de levensduur van de lamp tot wel 30.000 uur, waardoor vervangingskosten bespaard worden en een betrouwbaar gebruik van de projector op lange termijn gegarandeerd wordt.

De Acer K650i-projector is vanaf eind september 2016 verkrijgbaar vanaf 1.199 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.