Ads Top

Proximus vereenvoudigt zijn sportaanbod

Het sportaanbod van Proximus krijgt een facelift bij het begin van het nieuwe voetbalseizoen. De klanten van Proximus TV krijgen een vereenvoudigd aanbod, dat van vijf naar drie sportopties gaat en verrijkt wordt met heel wat nieuwe sportcontent.

Met de exclusieve uitzending van alle wedstrijden van de Proximus League, bovenop alle wedstrijden van de Jupiler Pro League (niet-exclusief), is voortaan het integrale aanbod van het Belgische beroepsvoetbal exclusief op Proximus TV te bekijken met de optie Belgisch voetbal, voor 9,95 euro per maand (vroeger Proximus 11).

De optie voor internationale sport, International Sports voor 9,95 euro per maand (vroeger Proximus 11+), wordt deze zomer ook verrijkt met nieuwe sportzenders: Eurosport 1 in hd en 2, Motors TV, Extreme Sport en Sport 10. Proximus legt zijn tv-klanten duidelijk in de watten.

Met het All Sports-abonnement (voorheen 'All Foot') kunnen diehardsportfans de twee opties (Belgisch voetbal + International Sports) combineren voor de scherpe prijs van 14,95 euro per maand.

Vanaf 10 augustus krijgen de sportzenders ook een nieuwe nummering, waardoor de abonnees ze sneller zullen terugvinden.
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.