Ads Top

M2M TV komt met a la carte aanbod

M2M TV gaat als eerste aanbieder tv zenders volledig a la carte aanbieden. De kijker kiest zelf welke zenders hij wil afnemen en is niet langer verplicht grote basispakketten af te nemen. Opzeggen van het gehele abonnement, maar ook het wijzigen van de zenders kan per maand.

De dienst werkt met een app op tablets en smartphones en via een set-top box of Apple TV 4 voor live tv. Binnenkort komt er een browserversie beschikbaar. 

Met het a la carte aanbieden van tv-zenders speelt M2M TV naar eigen zeggen in op de wens van de kritische tv-kijker; keuzevrijheid, flexibiliteit en lage kosten.

Beschikbare zenders zijn onder meer 6 zenders van Rai, Al Jazeera, MotorVision TV, 24 Horas, RTL International en nog zo’n 75 andere zenders uit binnen- en buitenland. 

M2M TV is vanaf vandaag voor iedereen met een internetverbinding beschikbaar. Het tarief voor het basisabonnement bedraagt  5,99 per maand met keuze uit gratis zenders. Extra zenders zijn verkrijgbaar vanaf 15 cent per zender per maand. Het aanbod wordt de komende maanden verder uitgebreid. Daarnaast staat ook het aanbieden van 4K-zenders en het uitrollen van een on-demand aanbod op de planning.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.