Ads Top

Film1 vernieuwt per 1 september

De vijf kanalen van Film1 krijgen een nieuwe look and feel met een modern, fris logo en design. De reclamevrije kanalen, website en app worden allen in een nieuw jasje gestoken. De vertrouwde zenders Film1 Comedy & Kids en Film1 Spotlight worden omgedoopt tot Film1 Family en Film1 Drama.

De volledige service blijft beschikbaar via alle kabelaars, waaronder Ziggo, KPN en M7. Film1 wordt daarnaast onder de aandacht gebracht in een nieuwe tv-campagne die ook van start gaat in september.

Film1 Premiere – Op het etalagekanaal Film1 Premiere is het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is te zien, met wekelijks de laatste premières.

Vanaf september lanceert Film1 MegaWeekends met iedere vrijdag, zaterdag en zondag grote filmpremières. Elke zaterdag een blockbuster en elke zondag een geweldige familiefilm.

In september en oktober worden tijdens de MegaWeekends onder andere de televisiepremières verwacht van grote releases als Tarantino’s The Hateful Eight, de nieuwste James Bondfilm Spectre, The Hunger Games: Mockingjay Part 2 met een hoofdrol voor Jennifer Lawrence, Stallone’s Creed en films van Nederlandse bodem als Bon Bini Holland en Fashion Chicks.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.