Ads Top

Opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto’s staan direct op je smartphone

Nikon presenteert de D3400, een DX-formaat spiegelreflexcamera waarmee met het allergrootste gemak opnamen van hoge kwaliteit worden gemaakt die direct gedeeld kunnen worden. De D3400 is Nikon's eerste instapniveau spiegelreflex die is uitgerust met SnapBridge. Hierdoor is deze camera uitermate geschikt voor fotografen die van het foto’s maken met de mobiele telefoon willen overstappen op serieuze fotografie en die hun beelden graag willen delen via hun smart apparaat.

Nikon's SnapBridge maakt gebruik van Bluetooth low energy-technologie (BLE) waarmee een continue verbinding met een laag stroomverbruik gehandhaafd wordt tussen camera en smartphone of tablet. Gebruikers van de D3400 kunnen foto's automatisch tijdens de opname synchroniseren, waar ze zich ook bevinden. Als ze vervolgens op het met de camera verbonden smartapparaat kijken, zijn de foto's daar beschikbaar en zijn deze gereed om direct te worden gedeeld.

Beelden bevatten rijke details dankzij de grote DX-formaat sensor van 24,2 MP, de EXPEED 4 beeldverwerking en het NIKKOR-objectief van de camera.

De Nikon D3400 is verkrijgbaar vanaf 15 september 2016 in het zwart en in het rood.
De consumenten adviesprijs voor de D3400 Kit AF-P 18-55 VR is 599 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.