Ads Top

Sony introduceert 75 inch 4K BRAVIA televisie met Android TV

Sony introduceert de X91C, een nieuwe en slanke 4K BRAVIA TV. Het toestel heeft een schermformaat van 75 inch (189,3 cm) dat slechts 15 mm dun is.

De X91C heeft een krachtige 4K Processor X1 aan boord die zorgt voor zeer scherpe beeldweergave. De bron wordt zowel bij het bekijken van gewone kabeltelevisie, Blu-ray-discs, DVD's of internetvideo's slim geanalyseerd en opgewaardeerd naar een resolutie van bijna 4K. Het TRILUMINOS-scherm van Sony heeft een groot kleurenbereik, met rijke en levendige rood-, groen- en blauwtinten.

De X91C heeft ook een stevige aluminium voet en is aan de muur te bevestigen met meegeleverde wandbeugel.

Dankzij Android TV van Sony kan alles wat op een tablet of smartphone zichtbaar is, nu ook op het grote scherm bekeken worden. In Google Play kan de gebruiker door honderden apps en games bladeren, van spannende first-person shooters en leuke platformspellen tot online videosites en mediaservers. En met Google Cast kan ieder mobiel apparaat communiceren met de televisie. De gebruiker kan Voice Search gebruiken om nieuwe content te zoeken.

Het aanbod van 4K-televisies wordt dit najaar overigens verder uitgebreid met twee nieuwe modellen die gebruik maken van de 4K Processor X1 en Android TV. Allereerst de BRAVIA X80C in beeldformaten van 49 en 55 inch. Daarnaast introduceert Sony de BRAVIA S80C in een 55 en 65 inch uitvoering.

De nieuwe dunne BRAVIA X91C 75 inch 4K LCD TV van Sony is verkrijgbaar vanaf midden september 2015 en heeft een consumentenadviesprijs van 5999 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.