Ads Top

Nieuwe Home Cinema-projectoren van Sony

Sony breidt zijn Home Cinema-serie uit met drie nieuwe projectoren.  De  projectoren zijn in zowel wit als zwart verkrijgbaar. Vanwege de huidige interieurtrends en de toename van het aantal Home Cinema-omgevingen zijn deze projectoren in een strakke en onopvallende kleur ontworpen.

Tot de nieuwe projectoren die zogenoemde native 4K-resolutie bieden, behoren de VPL-VW520ES en VPL-VW320ES. Dit zijn de opvolgers van de VPL-VW500ES en VPL-VW300ES. Een nieuwe lamp gaat tot 6000 uur mee en zorgt met hoge helderheid en hoog contrast voor nog levendigere beelden.

De VPL-VW520ES is de eerste projector in de Home Cinema-serie die compatibel is met HDMI-invoer van HDR-content (High Dynamic Range) met een dynamische contrastverhouding van 300.000:1.

De nieuwe VPL-VW520ES en VPL-VW320ES gebruiken geavanceerde SXRD-schermen voor een native 4K-beeld, zonder kunstmatige manipulatie van pixels. Het ontwerp met de zogenoemde TRILUMINOS-engine zorgt voor een rijke en accurate kleurreproductie. Motionflow-beeldtechnologie zorgt bovendien voor duidelijkere beelden bij het bekijken van snelle cinematografische actie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.