Ads Top

Panasonic lanceert 65 inch OLED tv

Panasonic gaat zijn assortiment televisies met 4K Pro uitbreiden met een OLED-model van 65 inch. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend op de IFA.

Het bijzondere aan OLED TV's is dat elke individuele organische pixel van de schermen zelf voor licht en kleuruitvoer kan zorgen. Dat betekent dat een OLED- scherm licht en kleuren kan produceren met een mate van nauwkeurigheid en dynamiek die traditionele televisies niet kunnen realiseren. OLED- schermen kunnen zelfs nog diepere zwarttinten bereiken dan de legendarische plasmatelevisies.

De TX-65CZ950 is voorzien van een aangepaste versie van de 4K Studio Master Processor. De 4K Studio Master Processor maakt gebruik van technologie die is geïnspireerd door de professionele AV-divisie van Panasonic, gecombineerd met de kennis en ervaring van experts uit de filmindustrie van Hollywood.

De televisie ondersteunt ook de nieuwe HDR-technologie (High Dynamic Range), volgens onlangs door de CEA aangekondigde normen. HDR levert beelden met een groter luminantie- en kleurbereik, voor veel dynamischere, helderdere, realistischere beelden, die voorheen waren voorbehouden aan commerciële, digitale bioscoopbeelden van hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.