Ads Top

Raumfeld Sounddeck: meer dan een soundbar

Raumfeld lanceerde vorige week tijdens IFA zijn compacte alles-in-één-oplossing voor 'meeslepend thuisentertainment'. De Raumfeld Sounddeck is een draadloze soundbase met een tijdloos en elegant design.

De Sounddeck kan dankzij zijn compacte omvang moeiteloos onder de televisie worden opgesteld. De Wifi speaker wordt via een HDMI-kabel op de televisie aangesloten. 

De vier frontfire breedbandluidsprekers en twee aan de zijkant geïntegreerde breedbandluidsprekers bieden volgens Raumfeld een 'indrukwekkend muziekcentrum' met een krachtig en vol geluid dat op zowel hoge als lage volumes vrij van vervorming blijft.

De speciale Wellenfeld-technologie van Raumfeld zorgt ervoor dat de sweetspot, de meest optimale luisterpositie binnen een ruimte, sterk wordt verbreed. Twee extra grote subwoofers met een omvang van 130 mm maken een grote externe subwoofer onnodig. De geïntegreerde klasse D-versterker met een maximaal vermogen van 280 Watt zorgt voor een ruisvrij en dynamisch geluid.

Integratie met TIDAL, Napster of Spotify is mogelijk en ook YouTube-speellijsten kunnen via de smart-tv in een optimale geluidskwaliteit worden afgespeeld.

De Sounddeck kan worden bediend met de gratis Raumfeld App (voor smartphones en tablets met Android of iOS) of de bijgeleverde afstandsbediening van hoogwaardig aluminium. De toetsen van deze afstandsbediening kunnen worden voorgeprogrammeerd met de lievelingsmuziek van de gebruiker.

De officiële voorverkoop voor de Raumfeld Sounddeck is op 4 september van start gegaan via de webwinkel. Het systeem wordt in twee uitvoeringen uitgebracht. Raumfeld-fans die niet willen wachten kunnen vanaf december beschikken over een zeer gelimiteerde Priority Edition voor 1.199 euro. Raumfeld brengt hierbij geen verzendkosten in rekening en belooft de Sounddeck voor kerst te leveren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.