Ads Top

De nieuwe Rollei Actioncam 420

In navolging van de 400 en 410 introduceert camerafabrikant Rollei de Rollei Actioncam 420. Het nieuwste model van Rollei is lichter dan zijn voorganger, beschikt over een 12-megapixel sensor en biedt gebruikers een goede prijs kwaliteitverhouding. De Actioncam 420 wordt standaard geleverd met verschillende sportaccessoires en dit maakt de camera geschikt voor extreme activiteiten ter land, ter zee en in de lucht.

De 12-megapixel camera staat volgens de fabrikant garant voor een uitstekende beeldkwaliteit en met de 4K full HD-videoresolutie en 10 fps is de Rollei Actioncam 420 geschikt voor alle outdoor-liefhebbers.

Naast de afstandsbediening levert Rollei bij het nieuwste model een uitgebreide set aan accessoires. Zo krijgen consumenten een gratis set van de onlangs gelanceerde Rollei SafetyPads. Dit koppelstuk voor helmen zorgt ervoor dat de actioncam los wordt gekoppeld als er te veel kracht op komt te staan.

Overige bijgeleverde accessoires zijn: polsband afstandsbediening, onderwaterhuis, verwisselbare lithium-ion accu en twee verschillende mounts.

De Rollei Actioncam 420 is vanaf eind september beschikbaar in de kleuren wit, blauw en zwart voor een adviesprijs van 199 euro. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.