Ads Top

Sony breidt assortiment uit met High Dynamic Range-ondersteuning

Sony zal zijn 4K Ultra HD-televisies uitrusten met HDR-ondersteuning (High Dynamic Range). Naast de eerder aangekondigde X94C-reeks en de X93C-reeks, voegt Sony nu ook HDR-ondersteuning toe aan de X91C-reeks, de X90C-reeks, de X85C-reeks en de S85C-reeks via een netwerk-update dat dit jaar nog beschikbaar komt.

HDR zorgt voor diepe zwarttinten, een dynamisch kleurbereik en rijke kleuren. Sony is tevens samenwerkingen aangegaan met videostreamingdiensten zoals Amazon Video om gebruikers nog meer content aan te bieden in HDR. Met deze update kunnen gebruikers direct HDR-content ervaren via Amazon Video.

High dynamic range (HDR) geeft een groter dynamisch spectrum weer voor kleurweergave en helderheid. Dit zorgt voor een optimaal contrast dat de subtiele nuances van het beeld naar voren brengt, van gedetailleerde zwarttinten en schaduwen tot de heldere wittinten en kleuren.

Amazon bood zijn Prime-leden als eerste HDR-content aan met de Amazon Original-reeks 'Mozart in the Jungle', en is druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe HDR-content.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.