Ads Top

Minder dan een kwart van de triple play-klanten ziet online tv zitten

Consumenten met een triple play-abonnement bij een glasvezel- of DSL-aanbieder zijn vaker bereid om hun tv-abonnement te vervangen door een online tv-propositie dan klanten van een kabeloperator. Dit blijkt uit onderzoek van Telecompaper.

Er zijn diverse aanbieders die onlangs een internet-live tv abonnement hebben geïntroduceerd of aangekondigd, zoals Play van KPN, Lebara met Lebara Play en Vodafone met TV Anywhere. 21 procent van alle triple play-klanten van glasvezel- en DSL-aanbieders is onder bepaalde voorwaarden bereid om het reguliere tv-abonnement te vervangen door een zogenoemde OTT-variant. Maar dan moeten wel de meest populaire Nederlandse tv-zenders worden aangeboden.

Van de abonnees op triple play-pakketten op glasvezel of DSL heeft 22 procent aangegeven niet over te willen stappen met als reden dat men op de oude manier tv te willen blijven kijken.  Van de triple play-klanten bij een kabeloperator is dat 18 procent. Dat is opvallend, aangezien het aantal mensen dat bereid is om met reguliere tv te stoppen hier het laagst is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.