Ads Top

GameFly transformeert Samsung Smart TV’s tot next-gen gaming consoles

GameFly lanceert zijn streamingdienst voor games op Samsung Smart TV’s. Met een gamepad en stabiele internetverbinding verandert je Smart TV van Samsung in een premium game console.

De reactietijd van minder dan 1/10e seconde garandeert een soepele game-ervaring, die vergelijkbaar is met de laatste generatie consoles. GameFly is beschikbaar in de vorm van een abonnementsdienst, maar ook andere games zijn te downloaden in het gamespanel op Samsung Smart TV’s.

Het aanbod aan games wordt maandelijks uitgebreid en geüpdatet en bestaat op dit moment uit Batman, Dirt, Moto GP, diverse Lego-titels (Marvel Super Heroes, Pirates of the Caribean, Harry Potter) en meer. De app is kosteloos te downloaden en alle games die de dienst aanbiedt zijn 10 minuten gratis speelbaar.

In het gamespanel op Samsung Smart TV’s zijn ook andere populaire games te downloaden en te spelen. Deze games worden geïnstalleerd op het interne geheugen van de TV (of een externe geheugenbron, bijvoorbeeld een Samsung Portable SSD). Enkele voorbeelden zijn Asphalt 8: Airborn, Despicable Me: Minion Rush en Real Football. Het gamespanel is te vinden in de Smart Hub van je Samsung Smart TV.

Een abonnement op GameFly is vanuit Samsung Smart TV’s af te sluiten via Samsung Pay, waar je eenvoudig met creditcard of PayPal betaalt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.