Ads Top

HBO programmering voor september

Op maandag 14 september gaat het tweede seizoen van Doll & Em in première. In de nieuwe reeks afleveringen besluiten de vriendinnen een off-Broadway toneelstuk te creëren. Alles loopt op rolletjes en ze weten zelfs Evan Rachel Wood en Olivia Wilde te strikken voor de hoofdrollen. Maar wanneer Em gevraagd wordt voor een nieuwe Hollywoodfilm, met als tegenspeler Ewan McGregor, kruipt het bloed waar het niet gaan kan en lopen de spanningen tussen Doll en Em weer op. Lukt het ze de balans te vinden of betekent dit het definitieve einde van hun vriendschap? Doll & Em - seizoen 2: vanaf 14 september elke maandag op HBO GO en HBO On Demand.

Rory Kennedy (Ethel) presenteert de voor een Oscar genomineerde documentaire Last Days in Vietnam. In april 1975 rukt het Noord-Vietnamese leger op naar Saigon en valt het Zuid-Vietnamese verzet in duigen. De achtergebleven Amerikanen hebben 24 uur de tijd om de stad te verlaten. Voor hun Zuid-Vietnamese bondgenoten, collega’s en vrienden betekent achterblijven in het beste geval opsluiting, in het ergste geval de dood. Zonder officieel evacuatieplan ziet het er weinig rooskleurig uit. Terwijl de klok genadeloos doortikt en de stad bestookt wordt, slagen 135.000 Zuid-Vietnamezen erin om met de geïmproviseerde hulp van enkele heldhaftige Amerikanen te ontsnappen. Last Days in Vietnam: vanaf dinsdag 1 september beschikbaar bij HBO.

In aanloop naar de start van The Leftovers (start 5 oktober) en The Knick (start 17 oktober) nemen we gedurende de maand september afscheid van een drietal series:
·         Strike Back - seizoen 4: de allerlaatste aflevering is vanaf 7 september beschikbaar. Seizoenen 1 - 4 zijn beschikbaar via HBO GO en HBO On Demand.
·         Ray Donovan - seizoen 3: de seizoensfinale is vanaf 28 september beschikbaar. Keert in 2016 terug voor het vierde seizoen.
·         Masters of Sex - seizoen 3: de seizoensfinale is vanaf 28 september beschikbaar. Keert in 2016 terug voor het vierde seizoen.

Ook staan er deze maand weer een hoop ijzersterke blockbuster films op het programma waaronder: God’s Pocket (misdaad, vanaf 4 september beschikbaar), Wild Card (actie, vanaf 6 september beschikbaar), Annie (komedie, vanaf 13 september beschikbaar), Tammy (komedie, vanaf 20 september beschikbaar), The Taking of Deborah Logan (horror, vanaf 21 september beschikbaar) en Into the Storm (actie, vanaf 27 september beschikbaar).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.