Ads Top

Veel topsport bij de NOS

Heel veel topsport deze zomer bij de NOS. Met name veel vrouwelijke topatleten in actie. Waaronder de beste Nederlandse vrouwelijke voetballers, wielrenners, hockeyers, atleten en andere topsporters. Van het EK voetbal voor vrouwen, de Tour de France Femmes, de WK atletiek en de Europese kampioenschappen. Allemaal te zien, horen en volgen bij de NOS.

NOS Studio Engeland
Bij de NOS zijn alle 31 wedstrijden van het EK voetbal voor vrouwen live te volgen. En op alle denkbare platforms: radio, televisie, teletekst, social media en online. Iedere voetbalavond op prime time is er NOS Studio Engeland, waarin de 21.00 uur wedstrijd centraal staat. De presentatie is in handen van Sjoerd van Ramshorst en side-kick Suse van Kleef. Samen met analisten en gasten praten zij over de laatste ontwikkelingen op het EK.  

Tour de France Femmes

De rensters hebben er zelf hard genoeg voor geknokt, maar nu is het zover: 2022 is het jaar van een echte meerdaagse Tour de France Femmes; de Tour de France vrouwen. Deze koers is de komende drie jaar live te volgen bij de NOS, via alle platforms. Op televisie zijn de etappes live te zien op NPO 1, online via NOS.nl en de NOS-app. De presentator is Gert van ’t Hof. Het commentaar komt van Danny Nelissen en Roxane Knetemann.

De Avondetappe: de Tour achterna
De Avondetappe komt dit jaar vanuit Denemarken, Nederland én Frankrijk. Het programma van Dione de Graaff en Herman van der Zandt start - net als de Tour zelf -  in Kopenhagen. Als de Tour in de vierde etappe afreist naar het noorden van Frankrijk, maakt het programma een tussenstop in Nederland. De tafel van Dione brengt een bezoek aan Utrecht, waar dit jaar La Vuelta van start gaat, en doet ook Hilversum en Alkmaar aan. Naast de gerenommeerde analisten Danny Nelissen, Marcel Kittel, Stef Clement, Roxane Knetemann en Michael Boogerd schuiven ook andere gasten iedere dag aan. Zo is Beau van Erven Dorens te gast en komen in Kopenhagen Estavana Polman en Rafael van der Vaart langs.  

NOS Studio Sport Atletiek
Van vrijdag 15 juli tot 24 juli vinden de Wereldkampioenschappen Atletiek plaats in Eugene (Oregon, VS). Vanwege het tijdsverschil speelt veel live sport zich van ’s avonds tot middenin de nacht af.  Om alle hoogtepunten toch mee te krijgen, maakt de NOS iedere dag tussen 19.00 en 19.50 uur een speciaal programma: NOS Studio Sport Atletiek. Presentator Jeroen Stomphorst neemt samen met Gregory Sedoc de sportprestaties van de dag door en kijkt uit naar de sporten die de volgende nacht plaatsvinden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.