Ads Top

Spaanse LaLiga blijft tot en met 2029 bij Ziggo Sport

Ziggo Sport zendt de Spaanse voetbalcompetitie LaLiga ook de komende zeven jaar exclusief uit. De zender slaagde erin de uitzendrechten, die al tot de zomer van 2024 bij Ziggo Sport lagen, tot 2029 zeker te stellen. Ook Spanje-kenner en voetbalcommentator Sierd de Vos blijft verbonden aan Ziggo Sport en zal de komende jaren verslag blijven doen van de wedstrijden uit de hoogste Spaanse voetbalcompetitie.

De verlenging betreft de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van wedstrijden op televisie, internet en beelden via social media. Het Spaanse topvoetbal dat een decennialange connectie met Nederlandse toptrainers en voetballers heeft, blijft wekelijks te volgen via Ziggo Sport, het gratis kanaal voor alle digitale Ziggo-abonnees en via het betaalpakket Ziggo Sport Totaal, dat bij alle distributeurs in Nederland is te verkrijgen.
 
Spanje-kenner Sierd de Vos is sinds 1995 verslaggever van het Spaanse voetbal en levert sinds 2014 commentaar voor Ziggo Sport bij de Spaanse voetbalwedstrijden. Nu de rechten tot en met 2029 vastliggen, is het publiek van Ziggo Sport ook de komende jaren verzekerd van de feiten, verslagen en anekdotes van een van de meest uitgesproken en populaire voetbalcommentatoren van Nederland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.