Ads Top

Nieuw op HBO Max in juni

Vanaf 6 juni is de nieuwe documentaire The Janes - een portret over de strijd voor de legalisering van abortus in de Verenigde Staten, nu relevanter dan ooit - te bekijken op HBO Max.

Op 11 juni wordt de documentaire Delphine: The Secret Princess verwacht, waarin de Belgische prinses Delphine van Saksen-Coburg voor het eerst haar eigen unieke levensverhaal vertelt. Daarnaast kunnen musicalliefhebbers 1 juni noteren in hun agenda. Vanaf die dag is Spring Awakening te zien, een bijzondere documentaire waarin de originele cast van deze beroemde Broadway-productie samenkomt om terug te blikken op deze baanbrekende musical.

De nieuwe HBO-miniserie IRMA VEP ging onlangs nog in wereldpremière tijdens het Cannes Filmfestival en vanaf 7 juni is de serie ook bij HBO Max te zien.

IRMA VEP is geschreven, geregisseerd en bedacht door Olivier Assayas, gebaseerd op zijn gelijknamige film uit 1996 (die vanaf 5 juni te streamen is) met in de hoofdrol Oscarwinnares Alicia Vikander.

Op 27 juni gaat het langverwachte vierde seizoen van de Emmy Award-winnende HBO drama-serie WESTWORLD in première. In het achtdelige seizoen zien we o.a. Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris en Jeffrey Wright terug en is Oscarwinnaar Ariana DeBose (West Side Story) toegevoegd aan de cast.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.