Ads Top

Fedja van Huêt, Kees Hulst, Guido Pollemans en Sanne Samina Hanssen vanaf 5 augustus te zien in nieuwe zwart-komische speelfilm

In de zwart-komische Videoland Original speelfilm ‘Vaders & Zonen’, vertolken Fedja van Huêt en Guido Pollemans de rollen van twee eigenaardige broers die teren op het pensioen van hun vader.

Als de zoons op een dag ontdekken dat hun vader plotseling dood voor de tv zit, besluiten ze een tijdelijke vervanging, gespeeld door Kees Hulst, voor hem te zoeken zodat het pensioen gewoon uitgekeerd blijft. Een verhaal over de relatie tussen vaders en zonen en leren op eigen benen te staan, waarin je heen en weer geslingerd wordt door pijnlijke, ongemakkelijke en grappige situaties. ‘Vaders & Zonen’ is vanaf 5 augustus te zien bij Videoland.

De regie van 'Vaders & Zonen' ligt in handen van Jörgen Scholtens (‘Koekoek!’, ‘Little Amsterdam’) en is geschreven door Daan Windhorst (‘De Kuthoer’), Pepijn van Weeren (‘Little Amsterdam’) en Jörgen Scholtens. Geproduceerd door Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.